Det: Kapitel 2

Lördag 14 september kl 19.00

Biljettpris 80 kr

Skräck, Thriller
Från: 15 år
Tid: 2 tim 50 min

Skådespelare: James McAvoy, Jessica Chaistain, Bill Hader, Jay Ryan, Isaiah Mustafa, James Ransone, Andy Bean, Bill Skarsgård
Regissör: Andy Muschietti

27 år efter händelserna under sommaren 1989 kommer Det tillbaka. Losers Club håller sitt löfte och återvänder till Derry för att sätta stopp för ondskan en gång för alla, men vad de inte vet är att Det den här gången är både starkare och grymmare än någonsin.

Toy Story 4

Söndag 8 september kl 15.00   Svenskt tal

Biljettpris 60 kr

Animerat, Äventyr, Komedi, Familj

Ålder: Barntillåten
Tid: 1tim 40 min

Svenska röster: Fredrik Dolk, Stefan Frelander, Jan Mybrand m.fl.
Regissör: Josh Cooley

Woody har alltid känt sig säker på var han hör hemma och att hans viktigaste uppgift är att ta hand om sitt barn, vare sig det är Andy eller Bonnie. Så när Bonnies nya hemmagjorda leksak Gaffe kallar sig själv för sopa och inte leksak, tar Woody på sig uppgiften att visa Gaffe varför det är så underbart att vara en leksak. Men när Bonnie tar med hela gänget på familjens campingutflykt blir det en oväntad omväg för Woody som gör att han träffar sin sedan länge försvunna vän Bo Peep. Efter många år på egen hand är hon mycket tuffare än hennes ömtåliga yttre låter påskina. Woody och Bo Peep upptäcker att de lever helt olika liv, men snart inser de att det är det minsta av deras problem.

Late night

Söndag 8 september kl 19.00

Pris 80 kr

Komedi, Drama

Åldersgräns: Barntillåten
Tid: 1 tim 40 min

Skådespelare: Emma Thompson, John Lithgow, Ike Barinholtz, Mindy Kaling, Amy Ryan
Regissör: Nisha Ganatra

Den legendariska programledaren Katherine Newbury har haft sin egna pratshow i över 25 år då den hotas läggas ner av TV bolaget som vill byta ut henne mot en yngre mer uppdaterad förmåga. Hon måste agera snabbt för att ha en chans. Hennes producent får Katherine att inse att hon faktiskt inte har en enda kvinna i sitt team. Detta måste åtgärdas och helt plötsligt dyker Molly upp, hon älskar showen men har absolut ingen erfarenhet av TV. Nu måste den omaka duon försöka samarbeta för att båda ska nå sina mål.

Downton Abbey

Söndag 22 september kl 15.00
Söndag 22 september kl 19.00
Söndag 13 oktober      kl 19.00

Biljettpris: 80 kr

Drama
Ålder: ej fastställd
Längd: ej fastställd

Skådespelare: Michelle Dockery, Maggie Smith, Elizabeth McGovern, Hugh Bonneville, Imelda Staunton
Regissör: Michael Engler

Nu återkommer de populära karaktärerna från den omtyckta serien Downton Abbey i en helt nyskapad film. Filmen fokuserar på familjen Crawley, en rik ägare till det edwardianska lantgodset Downton Abbey på den engelska landsbygden i början av 1900-talet. Denna gång blir de överraskade av ett storslaget, kungligt besök och får hantera utmaningarna som kommer med det.

 

I trygga händer

Söndag 15 september kl 19.00

Biljettpris 80 kr

Drama
Ålder: 7 år
Tid: 1 tim 50 min

Skådespelare: Sandrine Kiberlain, Gilles Lellouche, Élodie Bouchez
Regissör: Jeanne Herry

Ofrivilligt barnlösa Alice har kämpat i tio år för att bli mamma. När lille Theo föds finns det äntligen en chans för Alice att adoptera honom och bygga ett liv tillsammans. Men byråkratins vägar är långa och snåriga. Kritikerrosat franskt drama om två själar på jakt efter kärlek: en kvinna som vill bli mor och ett litet barn som vill ha en familj.